DDS shop Internetes áruház
bezárás
a keresés helye:főoldaltermékeinkkosárcéginfókereső
Főoldal >> Hogyan vásárolhat?
Bejelentkezés
Legfrissebb termékek

Jelelnleg nincs új termékünk!

Hogyan vásárolhat?

 

 

 

 

Árainkat egy rövid regisztrációs folyamat után lehet megtekinteni. Regisztráció után az alap, kiskereskedelmi árforma válik láthatóvá. Amennyiben Ön állatorvos, a regisztráció után kérjük, e-mailban, vagy telefonon adja meg kamarai tagsági számát, ill. viszonteladók esetén a vállalkozás címét, telephelyét és adószámát, hogy a vonatkozó kedvezményes árformák beállításra kerüljenek! A beállítás nem automatikus, esetenként írásos és telefonos egyeztetés  lehet szükséges!

Böngészés a Webáruházban


Webáruházunkban tetszés szerint barangolhat, adatai megadása nélkül ismerkedhet meg termékeinkkel.Regisztrációs kényszer nélkül tájékozódhat a részletekről.  A különböző kategóriákat az áruház bal oldali részében lévő menüből választhatja ki. Egy kategórián belül több alcsoportot talál, melyek a könnyebb eligazodást szolgálják. A termékek listája egyben az árlistánk is. Az árakat csak regisztráció után érhetik el! Minden termék bruttó, azaz ÁFÁ-val együtt növelt árát vastagon szedve találják, mellette zárójelben, vékonyan szedve a nettó ár látható!  A termék nevére kattintva az adott termék oldalára jut, ahol a leírás mellett képet is lát. Ha a képre kattint az egérrel, akkor az nagyítva is megjelenik. (A képek sok termék esetében a gyártó katalógusából vagy weboldaláról származó "illusztrációk", és sajnos a gyártók fenntartják maguknak a jogot a termékek megváltoztatására, csomagolás, címkézés, mennyiségi egységek tekintetében is. 


Keresés 

Az áruház nyitó oldalán jobb felül található a "gyorskereső" mező. A mezőbe kell beírni a keresendő termék nevének vagy leírásának bármelyik szavát, vagy szórészletét. A gomb megnyomása után a keresés eredményeképpen mindazon termékek megjelennek, amelyek nevében vagy leírásában a megadott szó vagy szórészlet szerepel. Ugyanez a kereső  minden oldal jobb felső sarkából is elérhető. A kereső alapértelmezésben shop terméknevei és leírásai között keres.

 

Fizetési módok 

 

Webáruházunkben lehetősége van előre utalással, ill. a GLS csomagküldő szolgálatnál a kiszállítással egyidejűleg utánvétes fizetésre. 

További lehetőség régi, szerződött partnereinknek a szokásos halasztott átutalás lehetősége, ennek használata kizárólag személyes megbeszélés után érhető el.

Emellett készpénzes és bankkártyás fizetési módot is igénybe vehetnek vásárlóink bemutatótermünkben, személyes vásárlás esetén.